Sophie Elise – In My Head: Hør den her!

sophie elise

Etter fjorårets debut som låtskriver og låtsamarbeidet med svenske Joakim Lundell, er Sophie Elise i dag tilbake med singelen «In My Head».

«In My Head» er resultatet av en skrivesession med fokus på det enkle. Låten er skrevet med det samme teamet som hun skrev «All Your Friends» med i 2017. Låten gikk rett til #3 på Spotify i Norge i august, og Sophie Elise håper at fansen tar like godt imot den nye singelen.

– Det var gøy å jobbe med litt simplere produksjon og ikke tenke på å skulle ha et drop, men heller kunne leke seg litt med gitar og bass. Det er alltid enklest å lage triste sanger, det er liksom det jeg personlig vender meg til først, men i akkurat denne session var jeg i så godt humør at det ikke var mulig. Jeg er stolt av «In My Head» og synes den har blitt veldig fin. Jeg håper at folk kommer til å synes det samme, forteller Sophie Elise, som håper at låten sender en positiv vibe til lytteren.

Hør «In My Head» her:

Etter suksessen med «All Your Friends» ble Sophie Elise kontaktet av den svenske stjernen Joakim Lundell. Han falt for stemmen hennes, og ville ha henne med på låten «Only Human». Låten ble en stor suksess med over 6 millioner strømminger til dags dato, og over 1,8 millioner visninger av musikkvideoen.

«In My Head» er skrevet av Sophie Elise Isachsen, Elias Näslin og Nicklas Lif. Näslin, som representerer produksjons- og topline-teamene «The Family» og «The Priest and The Beast», har produsert låten. Teamene har jobbet med artister som IggyAzalea, J-Lo, 5th Harmony og Enrique Iglesias. Näslin har også jobbet med Soleima og Marcus & Martinus, for å nevne noen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.