VIDEO: Anna of the North med ny låt og turnédatoer

hes

Anna of the North har nå sluppet sin første single siden det kritikerroste debutalbumet «Lovers».

Etter å ha solgt ut konserter over hele verden og generert over 140 millioner streams, inntar Anna og bandet London’s Village Underground 25. mars, før hun legger ut på USA-turné i april.

Singelen «Leaning On Myself» markerer en ny begynnelse, samtidig som det låter umiskjennelig som Anna Of The North.  Etter slippet av den strålende Skandivavisk elektronica-debuten, tilbragte Anna en lenger periode i LA, der hun samarbeidet med storheter som Tyler, The Creator og videreutviklet  sitt musikalske utrykk, noe man kan høre tydelig i den rå og slentrende nye singelen «Leaning On Myself».

– Jeg har skrevet mye musikk det siste året, og ‘Leaning On Myself» er en av låtene som betyr mest for meg. Jeg husker at jeg fløy hjem fra USA der jeg hadde skrevet den, og begynte å gråte. Det gikk plutselig opp for meg at jeg hadde skrevet lydsporet til livet mitt for et år siden, sier Anna.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.