Skal tilby bedrifter i Helgeland webdesign

david jensen

Digitaliseringen av næringslivet og samfunnet forøvrig ser ikke ut til å slakke av, å kjøpe varer og tjenester på nett har blitt vanligere, også blant unge som oftere bruker smarttelefon.

Trenden gjelder også for folk i nord og nå etableres en ny avdeling for webdesign i Nordland. Det er det etablerte selskapet Oslo Webdesign som nå skal tilby bedrifter i Helgeland via avdelingen Nordland Webdesign.

– Vi har erfaringen med kjente merkevarer i hovedstaden og denne kompetansen tar vi med oss nå vi lager nettbutikker og nettsider for bedrifter i Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund, sier David Jensen daglig leder i Nordland Webdesign.

Med seg i bagasjen har webdesign byrået erfaring fra å lage nettsider for kunder som Nordisk bibelmuseum og Skagerak sparebank for å nevne noen. Men imponerende referanser betyr ikke høye priser.

– Vi har spesialisert oss på å lage moderne nettsider tilpasset både PC og mobil til priser fra 15.000 kroner, avslutter David Jensen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.