Posten åpnet nytt logistikksenter

posten

Posten investerer i et nytt landsdekkende logistikknettverk for å møte den kraftige veksten innen netthandel og logistikk – og gi kundene et bedre tilbud. Onsdag åpnet konsernsjef Tone Wille det nye Logistikksenter Stavanger.

Logistikksenter Stavanger er nummer 15 av til sammen 18 terminaler i Posten og Brings landsdekkende logistikknettverk. Senteret ligger i Vagle Næringspark i Sandnes kommune og vil betjene kunder i hele regionen. Logistikksenteret er en viktig del av Postens offensive satsing innen pakker, gods og hjemlevering. Innen utgangen av 2021 vil de siste tre terminalene stå klare til bruk.

– Med 18 terminaler som har felles produksjonsprosesser og It-systemer får Posten og Bring et moderne landsdekkende, industrielt nettverk. Nordmenn handler stadig mer på nettet og vi øker kapasiteten for å møte veksten og være konkurransedyktige, sier konsernsjef Tone Wille.

Nesten 350 medarbeidere er tilknyttet Logistikksenter Stavanger. Fire millioner pakker og nesten 100.000 tonn gods skal gå gjennom logistikksenteret hvert år. 

– Våre dyktige medarbeidere ved denne nye terminalen vil sørge for å gi kundene i regionen det beste og mest effektive logistikktilbudet, sier konsernsjefen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.