Clarion Hotel The Hub blir tv-serie

choice clarion

Serien Hotelleventyret tar seerne med på innsiden når Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, skal ferdigstilles og åpnes med brask og bram. Norges mest karismatiske hotelleier, Petter Stordalen, og hans ansatte følges gjennom både små og store utfordringer.

– I denne serien får vi bli med når nærmere 250 nyansatte skal ta imot 1600 gjester, og ingen av de involverte, verken sjefen sjøl eller de nyansatte, har erfaring med å drifte et så gigantisk og ambisiøst prosjekt, sier Eivind Landsverk, nordisk programdirektør i Discovery Networks.

Clarion Hotel The Hub ligger midt i Oslo sentrum, har 810 rom, 3 restaurantkonsepter, egen åker på taket og er Nordic Choice Hotels nye, spektakulære prestisjeprosjekt. Før åpning hadde hotellet en gigantisk audition til flere av stillingene som skulle bemannes, hvor over 1000 personer møtte opp.

Nordic Choice sin filosofi er å skape inkluderende arbeidsplasser hvor ulike nasjonaliteter og kulturer møtes. Serien viser de ansattes personlige historier og deres utvikling i møte med små og store utfordringer på det nyåpnede hotellet. Kameraene har fulgt tett på livene deres i mer enn 7 måneder, både i perioden før og etter hotellet åpner. 

– Kameraene slippes tett på fanebærer og inspirator Stordalen, enten han er ute og leder store konferanser, åpner hoteller eller har nære samtale med sine ansatte. Men det er på ingen måte Stordalen som er hovedpersonen alene. Vi blir godt kjent med flere av de ansatte, som fyller forskjellige roller på giganthotellet, sier Eivind Landsverk.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.