Peugeot e-Expert – Utslippsfri varetransport

peugeot

Som et ledd i strategien om å tilby 100 prosent utslippsfrie nyttekjøretøy innen 2021, slippes det nå bilde av e-Expert.

Peugeot vil lede an i strategien for å tilby utslippsfrie nyttekjøretøy, og Expert kan fra sommeren neste år leveres som en helelektrisk variant: e-Expert. Batteripakkene på 50 og 75 kWt sørger for en rekkevidde på henholdsvis 200 og 300 kilometer målt med WLTP-metoden.

Peugeot har allerede en lang fartstid bak seg med utslippsfrie nyttekjøretøy. Forrige variant av Peugeot Partner har vist seg å fungere for flere yrkesgrupper og arbeidsoppgaver.

I løpet 2021 vil både nye Partner, Expert og Boxer være lansert som elektriske varebiler.

Peugeot e-Expert, som er først ut, vil på de fleste områder, bli tilsvarende den konvensjonelle modellen som finnes i dag. Den vil leveres i tre lengder (4,6 m., 4,95 m. og 5,3 m). Disse har en lastekapasitet på henholdsvis 4,6 m3, 5,3 m3 og 6,1 m3. I tillegg vil den elektriske modellen bli levert som chassis, som betyr en rekke muligheter for påbygg.

De kan også leveres med tilhengerfeste. Nyttelasten blir om lag 1.200 kilo avhengig av modell.

Lading og forvarming av bilen styres via app.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.