Peugeot e-Expert – Utslippsfri varetransport

peugeot

Som et ledd i strategien om å tilby 100 prosent utslippsfrie nyttekjøretøy innen 2021, slippes det nå bilde av e-Expert.

Peugeot vil lede an i strategien for å tilby utslippsfrie nyttekjøretøy, og Expert kan fra sommeren neste år leveres som en helelektrisk variant: e-Expert. Batteripakkene på 50 og 75 kWt sørger for en rekkevidde på henholdsvis 200 og 300 kilometer målt med WLTP-metoden.

Les også:  Næringsministeren tydeliggjør forventningene til Statkraft om fastprismarkedet

Peugeot har allerede en lang fartstid bak seg med utslippsfrie nyttekjøretøy. Forrige variant av Peugeot Partner har vist seg å fungere for flere yrkesgrupper og arbeidsoppgaver.

I løpet 2021 vil både nye Partner, Expert og Boxer være lansert som elektriske varebiler.

Peugeot e-Expert, som er først ut, vil på de fleste områder, bli tilsvarende den konvensjonelle modellen som finnes i dag. Den vil leveres i tre lengder (4,6 m., 4,95 m. og 5,3 m). Disse har en lastekapasitet på henholdsvis 4,6 m3, 5,3 m3 og 6,1 m3. I tillegg vil den elektriske modellen bli levert som chassis, som betyr en rekke muligheter for påbygg.

Les også:  Virke: Svak avslutning på året i byggevarehandelen

De kan også leveres med tilhengerfeste. Nyttelasten blir om lag 1.200 kilo avhengig av modell.

Lading og forvarming av bilen styres via app.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.