Nytt interaktivt togkart over Europa

tog

Togreiser gir mulighet til å oppdage mer i løpet av en feriereise – med mulighet for flere stopp og reisemål samt ulike severdigheter, natur og opplevelser. Men hva kan man egentlig se fra et togvindu i Europa?

For å oppmuntre reisende til å oppdage mer lanserer Swarovski Optik nå ViewRopa, et interaktivt kart over jernbanestrekninger i Europa med interessante og severdige steder å besøke.

De siste årene har interessen for togreiser økt. Reisemåten gjør det mulig å oppdage mer og besøke flere reisemål. Dessuten er det en klimasmart måte å reise på. Nå vil Swarovski Optik oppmuntre til togreiser ved hjelp av det interaktive kartet ViewRopa. Det gir tips og råd om ulike severdigheter og steder langs noen av Europas mest populære og ikoniske jernbanestrekninger.

– Vi har laget ViewRopa for å gi flere mennesker mulighet til å oppdage noe de ellers ville gått glipp av. På den måten kan du få mer ut av både reisen og de stedene du besøker, og du kommer nærmere dyreliv og natur langs linjene. Det føles godt å kunne tilby en tjeneste for de som ønsker å oppleve mer ved å reise med tog i stedet for for eksempel fly. Vi tror at om flere oppdager det vakre vi har rundt oss i naturen, så vil flere innse hvor viktig det er å ta vare på miljøet, sier Fredrik Jonsson, adm.dir. i Swarovski Optik i Norden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.