Spår medaljerush for Trøndelag i ski-VM

Foto: Tirol Werbung / Sebastian Schels

Onsdag starter ski-VM i Seefeld – et av årets store høydepunkt for idrettsinteresserte nordmenn. Bookmakerne har troen på at Klæbo, Iversen og Tønseth tar opp medaljearven etter Petter Northug.

–– Vinteridrett ligger nordmenns hjerte nært. Samtidig er det hevet over enhver tvil at vi er bortskjemte med medaljer og store idrettsprestasjoner. Bookmakerne og det norske folk har store forhåpninger til Johannes Høsflot Klæbo (22), Therese Johaug (30) og resten av skilandslaget under verdensmesterskapet i Seefeld, sier analytiker Fredrik Fodnes i spillselskapet ComeOn!.

Tar tempen på Trøndelag
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en god pekepinn på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! setter fortløpende odds på hvor mange medaljer Trøndelag tar under årets ski-VM. Akkurat nå kan du blant annet spille på at Klæbo & co tar seks eller flere medaljer til elleville 51.00 i odds.

– Selv om Petter Northug nå er i VM som TV 2-reporter, tror vi den trønderske medaljearven er i gode hender. Oddsen er lav for at Johannes Høsflot Klæbo, Emil Iversen og Didrik Tønseth leverer nye triumfer til langrennsfrelste nordmenn hjemme i stua. Det speiles også gjennom vår oddssetting, sier analytiker Fodnes.

Tror Klæbo og Johaug gjør rent bord
Spesielt store forventninger knytter det seg naturligvis til fjorårets OL-konge Johannes Høsflot Klæbo. Sammen med «uslåelige» Therese Johaug regnes han nærmest som en garantist for norsk gull i Seefeld.

– Klæbo har blitt en usedvanlig komplett skiløper og Johaug fremstår som like suveren som på sitt beste. Hos oss i ComeOn! kan du spille på at Johaug og Klæbo tar fire gull hver til en vinnerodds på henholdsvis 12.00 og 2.10, forklarer Fredrik Fodnes.

ComeOn!s odds på ski-VM 2019:

Hvor mange medaljer vil skiløperne fra Trøndelag vinne?
En medalje: 1.10
To medaljer 1.35
Tre medaljer 1.70
Fire medaljer 4.75
Fem medaljer 19.00
Seks eller flere medaljer 51.00

Hvor mange gull tar Johannes Høsflot Klæbo?
Et gull: 1.55
To gull: 2.65
Tre gull 5.25
Fire gull 12.00
Fem gull 51.00

Hvor mange gull tar Therese Johaug?
Et gull 1.08
To gull 1.20
Tre gull 1.35
Fire gull 2.10

Tar sprintkometen Kristine Stavås Skistad gull?
Ja: 3.00
Nei: 1.33

Foto: Tirol Werbung / Sebastian Schels

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.