ANNONSE: Nye campingtrender i 2022

Annonse:

Camping har blitt en vanlig ferie for nordmenn de siste årene. Det har gått fra å være tradisjonell campingferie på favorittstedet, til å bli mer aktivitetsopplevelser i den frie natur. Glamping, hengekøyer og bilder av solnedgang, er bare noen stikkord til hva nordmenn elsker å gjøre på camping.

Men hva er de nye trendene, og hvordan kommer vi til å feriere i 2022? Her kan du få noen tips til hva som er in akkurat nå.

Camping med alt i ett

Siden vi ikke kan feriere utenlands ennå, så er det ikke alt for mange som tør å bestille billetter til Syden. Mange sitter fremdeles på gjerde og venter på hva som vil skje. Men det er likevel mange som er fast bestemt på å gjøre Norge til det foretrukne ferielandet. Camping med alt i ett er noe folk søker etter. Med camping i Kristiansand er man kommet til rett sted.

For Kristiansand Feriesenter tilrettelegger for alt i ett opplevelser. Foruten den tradisjonelle campingplassen med grilling, leker og bademuligheter, har campingen startet samarbeid med flere aktører i området. Det er lite som kan måle seg med en by som Kristiansand når det gjelder aktiviteter for hele familien. La oss se hva man kan finne på her.

Aktiviteter for hele familien

Man ser et trykk på bestillinger til camping allerede, for folk vil ha aktiviteter for hele familien. Vi har alle ulike ønsker, og da er det greit å være på en solfylt camping hvor alle er fornøyde. Dette er noe av det campingen har å by på:

 • Bading på stranda
 • Lekepark med hoppepute
 • Minigolfbane med 9 hull
 • Strandvolleyballbane
 • Grillområde for festligheter
 • Fisking i fjæra

Men man skal ikke dra langt for enda flere aktiviteter:

 • Besøk i Kristiansand Dyrepark
 • Shopping i Markens Gate
 • Museum og vitenskapssenter
 • Storby feeling for familien
 • 9-hulls golfbane

Velger camping hvor man kan trene

Flere har fått treningsmani. Det er både sunt for helsa og lommeboka. Spesielt voksne i alle aldre elsker sport og fritid. På Kristiansand Feriesenter er det lagt opp til at man kan starte dagene med joggeturer, svømming og sykling. Men også golf, klatrevegg og kajakk er mulig her.

Alltid tatt imot av en trivelig stab med campingplassansatte som gjør alt for å tilrettelegge campingoppholdet for deg og familien.

Bestemmer seg tidligere enn før

Det er lenge siden folk har kunnet tatt en skikkelig sommerferie. Derfor velger mange å bestille tidlig. Finn en campingplass hos Mol Travel som har oversikt over mer enn 250 campingplasser over hele landet. Da kan man planlegge en norgesferie utenom det vanlige.

Kanskje man vil se litt av sør og nord, eller finne en camping man blir forelsket i øst og vest. Når alle i familien trives vet man at man har funnet riktig campingplass. For det er noe å kunne plaske i badevannet eller bare bestemme seg for å ligge på solsenga med en god drink. Sommerferien er kanskje langt unna, men det er nå man kan begynne å planlegge den ved å bla i katalogen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten