MUSIKK: JCY feat. OnklP, Admiral P – Jeg Vil Boom

JCY, OnklP, Admiral P

Låta “Jeg Vil Boom” handler om piker, vin og sang, kanskje mest om førstnevnte. Så som om sommeren ikke hadde kommet til Norge allerede, gjør den det definitivt med denne låten!

Den saftige trioen JCY bestående av DJene og klubbkongene Patski Love og Chris Stallion og den Spellemannsprisvinnende hitmakeren Rykkinnfella har siden de debuterte med sin offisielle remix av Madcon “Don’t Worry” i 2015 holdt koken jevnt og trutt med hits som blant annet “Wasting Your Time” gjestet av Alida, «Thong Song» sammen med verdensstjernen Sisqo og tidligere i år «Oceans» med Matilda på vokal.

Denne gangen har gutta slått seg sammen med to kjente og folkekjære Norske artister på «Jeg Vil Boom» som oser av sol, sommer, dans i de sene nattetimer. En låt som føltes som skapt for Admiral P som alene har over 100 millioner streams, gull og platina så langt øyet kan se på samvittigheten.

En annen P, nærmere bestemt OnklP som imponerer også med sin særegne tolkning av Dancehall sang, samt sin karakteriske rap og årets kanskje mest catchy hook (Halla, hva med deg?). Med hele Norges OnklP sine 112 millioner streams på sine diverse prosjekter og JCY sine 10-talls millioner snakker vi her en kvintett med en kvart milliard streams samlet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.