Ny sommertrend: El-sparkesykkel

Foto: Vogler

Om sommeren dukker det gjerne opp produkter som tar av i popularitet og mange kjøper. Elektriske sparkesykler er egentlig ikke nytt for 2019, el-sparkesyklene ble først lovlige i Norge i fjor, men det er først i år at salget har tatt av.

– Vi har solgt mange el-sparkelsykler tidligere men vi merker nå at stadig flere har fått øynene opp for hvor enkle og praktiske fremkomstmidler el-sparkesykklene er, sier Sveinung Kristiansen somer daglig leder i E-wheels.no.

E-wheels.no er en nettbutikk som har spesialisert seg på alle slags typer elektriske fremkomstmidler som elsykler, hoverboards, el-scateboard og enhjulinger.

Selskapet er også en av landets største innen nettsalg av forskjellige typer el-sparkesykler. VG opplyser i dag at det økende salget av el-sparkesykler også har ført til en økning av personskader.

– Det er viktig å tenke sikkerhet i trafikken når man kjører en e-sparkesykkel, man må sette seg inn i trafikkreglene, kjøre ansvarlig og bruke hjelm for å unngå skader, sier Sveinung Kristiansen.

Foto: Vogler

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.