Ny julekalender på Viafree: Kalendærn

kalendærn

Juleølkalender er det nye store. Viafree har derfor fått med seg Humornieu som sammen med nesten hele humor-Norge har laget sin egen lille juleølkalender. Martin Marki i Humornieu setter av én kveld til å drikke 24 juleøl. Det kommer til å gå akkurat som forventet.

Humornieu har sju år på rad testet juleøl i julekalenderen «Kalendærn» og fra 30. november får seerne hver dag servert en ny episode på Viafree. Martin Marki i Humornieu inviterer gjester, åpner gaver, har besøk av artister og skal ikke minst teste juleøl. Hver dag er en fest, og hver dag tester han en ny øl. Haken er at alle episodene spilles inn i løpet av én kveld, og det betyr at juleøltesten av 24 øl foregår i løpet av langt under 24 timer. Med andre ord kan julekalenderens 24 Humornieu-episoder bli riktig så uforutsigbare når man nærmer seg juleaften.

Humornieu er en humorgjeng med mange følgere på nett og i sosiale medier, som også tidligere har dukket opp på TV, med Morten Ramm i spissen. «Kalendærn» lages for sjuende gang av Humornieu-gjengen.

– Premisset er jo ganske enkelt, Martin Marki tester én juleøl hver dag fram mot jul. Problemet er at han må drikke alle 24 på én kveld. Det er en effektiv produksjon da. Dette har Martin gjort i seks år allerede, og det kommer til å gå kjempebra, sier Morten Ramm fra Humornieu.

Viafree tilbyr allerede nå et utvalg julefilmer og juleepisoder av kjente konsepter – helt gratis – og med julekalender fra Humornieu blir det noe for enhver julesmak.

Andreas Bakka Hjertø, programdirektør i NENT Group Norge, er strålende fornøyd med å kunne vise en 24 dager lang julefest med Humornieu-gjengen på Viafree:

– Humornieu-gjengen lager innhold som passer perfekt for vår strømmetjeneste Viafree. Det er kanskje ikke den mest politisk korrekte julekalenderen som vises på norske strømmetjenester. Vi regner med at seerne skjønner at dette ikke er noe de bør teste hjemme, og heller overlate til rutinerte komikere som har lang erfaring med denne type julekalendre.

«Kalendærn» fra Humornieu vises på Viafree fra 30. november.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.