Kvinne vant én million på tomflasker!

røde kors

Tirsdag kveld ble en kvinne i 40-årene millionær etter å ha satset pant for 37 kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven da jeg skjønte det. Det føles fortsatt helt uvirkelig, sier den heldige vinneren.

Rett før klokken åtte på kvelden skulle hun innom Rema 1000 Fetsund i Akershus for å handle middag og pante noen flasker. Hun puttet på pant i panteautomaten for 37 kroner og trykket på Røde Kors-knappen. Så hørte hun en fanfare.

– Jeg pleide å delta i Pantelotteriet mer før. I det siste har jeg hatt litt dårlig råd, så da har jeg valgt å beholde pantepengene selv. Men denne kvelden føltes det riktig å støtte Røde Kors med et lite beløp, forteller kvinnen til Pantelotteriet.

Les også:  Reiseforsikringen dekker ikke flystreik

I displayet på automaten sto det at hun hadde vunnet. Ut av automaten kom det en ekstra lang pantelapp.

– Jeg tenkte først at jeg hadde vunnet et mindre beløp. På lappen leste jeg først «74», men det var antall lodd. Så så jeg et tall med mange nuller som sto veldig tett. Først trodde jeg at det kanskje sto 10 000, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Les også:  Boligkjøper i Harstad fikk over 90% av kjøpesummen tilbake

Da fikk hun hjelp fra et par Rema-ansatte, og sammen skjønte de etter hvert at det faktisk sto én million kroner på lappen.

– Jeg ble helt skjelven. Det var helt uvirkelig og jeg følte en utrolig lykkerus, forteller kvinnen fra Fetsund.

Kvinnen bor sammen med mann og to barn i en 65 kvadratmeters leilighet, og har i en periode hatt dårlig økonomi.

Les også:  Nå handler vi mer som vi gjorde før pandemien

– Jeg har lenge drømt om å kunne flytte til en større leilighet, men vi har ikke hatt råd. Nå ser det plutselig ut som vi har en mulighet til å gjøre det. Så jeg er utrolig takknemlig for premien, sier pantemillionæren.

Fetsund-kvinnen er pantemillionær nummer 74, siden lotteriet startet i 2008. I fjor bidro Pantelotteriet med 50 millioner kroner til Røde Kors. Halvparten av dette gikk til de lokale Røde Kors-lagene.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.