ANNONSE: Nå kan du sende post til Europa trygt og billig

Det hender stadig at man skal sende et brev eller en pakke, for eksempel til familiemedlemmer eller venner som bor på andre steder. I det siste opplever mange vanskeligheter ved dette, enten at posten er forsinket, er skadet eller til og med har forsvunnet helt.

Heldigvis finnes det nå noen som kan sende pakken din trygt og billig, slik at du ikke trenger å bekymre deg over farer på veien.

Posten har den siste tiden gjort en innsatts med å sette opp pakkebokser i hele landet, slik at det også blir lettere å sende, registrere og motta pakker.

Beregne prisen før du sender

Nå som flere land har oppdatert fortollingsreglene sine, og avgifter øker eller endres, er det ikke alltid så lett å vite hvor mye forsendelsen vil koste. Dette er likevel svært relevant, da mange trenger å vite forsendelsesavgiften for å vurdere om pakken er verdt å sende av sted. Hvis du for eksempel skal sende pakke til Tyskland, kan du ta i bruk Billigpakke, som sender det du måtte ønske, til en pris du får vite på forhånd. Du kan nemlig taste inn informasjon om pakken, og deretter finne ut hva det koster å sende, det hele før pakken har forlatt hjemmet ditt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten