Harald Eia tilbake i NRK fra nyttår

nrk

1. januar kommer Harald Eia tilbake til NRK etter fem år i TVNorge og Discovery Networks. Det er ennå ikke klart hvilke prosjekter prosjekter han skal i gang med, men underholdningsredaktør Charlo Halvorsen ønsker humorprofilen velkommen tilbake.

– Harald Eia er en våre største komikere og fremste programskapere, så det var på høy tid han kom tilbake til NRK. Og vi gleder oss veldig til å lage både morsomme og viktige prosjekter sammen med ham i årene fremover, sier underholdningsredaktør i NRK, Charlo Halvorsen.

Eia selv gleder seg til å bryne seg på nye utfordringer hos sin gamle arbeidsgiver:

– Jeg ser frem til å vende tilbake til NRK og utvikle nye prosjekter der. Jeg har mange idéer jeg har lyst til å prøve ut nettopp på NRK, hvor det skjer svært mye spennende, ikke minst masse kreativ og interessant utvikling av nye plattformer og innhold. Jeg vet at Bård (Tufte Johansen) har fått seg andre venner i NRK, men satser likevel på å knuffe meg inn på hans lunsjbord i kantina på Marienlyst, lover komikeren. – Jeg har hatt det som plommen i egget på TVNorge, og det har vært en stor glede å få lov til å være en del av deres formidable humorsatsning. Eivind Landsverk og resten av gjengen har gitt meg frie tøyler til å jobbe sammen med de morsomste menneskene i landet sånn at jeg har fått laget mange herlige timer med nerdete underholdning med «Brille», sier han.

TVNorge og Discovery Networks roser samarbeidet med Harald Eia:

– Det har vært veldig, veldig gøy å få jobbe med Harald, det er et samarbeid vi virkelig har satt pris på. Vi er meget takknemlige for jobben han har gjort, spesielt med «Brille». Og jeg har full respekt for avgjørelsen han har tatt. Vi ønsker Harald lykke til med nye prosjekter i NRK, og vi kommer selvfølgelig til å følge med på det han gjør. I mellomtiden skal vi kose oss med to nye sesonger av «Brille», som allerede er innspilt og som vil bli vist i 2019, sier Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

Harald Eia debuterte på TV i 1987 i ungdomsprogrammet “Diskuteket” og var tilknyttet NRK frem til 2013 da han gikk til TV Norge og Discovery Networks. Etter planen starter han i NRK 1. januar 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.