Nå er nye Ford Edge klar for Europa

ford

Nye Ford Edge er Fords teknologisk mest avanserte SUV noensinne. Den er også blitt enda mer komfortabel og sportslig å kjøre. Nå er den store og tøffe SUVen klar for Europa.

– Nye Ford Edge har våre mest avanserte førerassistanseteknologier, blant annet det nye systemet for køkjøring med automatisk start og stopp. I tillegg har den en fornyet og svært drivstoffeffektiv 2.0-liters EcoBlue dieselmotor med 8-trinns automatgirkasse – noe som gjør nye Ford Edge enda mer attraktiv for den økende gruppen av europeere som ønsker en SUV, sier Vice President for marketing, sales and service i Ford Europa, Roelant de Waard.

Smart SUV tilpasset en smart verden
Nye Edge har en rekke kamera- og sensorbaserte førerassistanseteknologier som er bygd for å gjøre kjøreturen så komfortabel og sikker som mulig. De inkluderer blant annet: adaptiv cruisekontroll med køassistent og filsentrering, unnamanøvreringsassistent, nedbremsing etter kollisjon, adaptive frontlys, blindsoneovervåkning, blendingsfrie fjernlys, intelligent fartsholder, trafikkskiltgjenkjenning, fotgjengeroppdagelse og varsel om kryssende trafikk.

Den nye, store familie-SUVen kommer også med parkeringsassistent for parallell og vinkelrett parkering, samt utkjøringsassistanse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.