Licence to deliver: DHL i tjeneste for den 25. James Bond-filmen

dhl

Helt siden «Casino Royale» i 2006 har DHLs logistikkeksperter stått for transport- og logistikkløsninger relatert til produksjonen av 007-filmene. For «No Time To Die», som har kinopremiere 2. april 2020, fraktet DHL alt utstyr rundt kloden via fly-, sjø- og veifrakt med presis timing for å overholde filmplanen.

Adm. direktør i Deutsche Post DHL Group, Frank Appel sier: «Tid og presisjon er avgjørende for slike storslagne produksjoner. Takket være vårt internasjonale nettverk og de velfungerende prosessene som utføres av våre respektive team, er DHL posisjonert til å oppfylle disse kravene. Vi er stolte over for femte gang å ha støttet den berømte agenten på hans oppdrag for å redde verden.»

Les også:  MUSIKK: Julie Henrikke slipper låta "En annen vei"

Som den offisielle logistikkpartneren sørget DHL for at filmsettene alltid hadde riktig utstyr tilgjengelig til rett tid og sted. Filmutstyret ble flyttet mellom steder i Norge, Jamaica, Italia og over hele Storbritannia.

– Vi er en «one-stop-shop» for alt et filmprosjekt trenger, enten det er på vei, fly eller sjø. Vi er alltid fokusert på å holde produksjonen i gang. For hastesendinger bruker vi vårt ekspressnettverk. For å holde tritt med de strenge og stadig skiftende internasjonale forskriftene for frakt, må vi holde oss i front og virkelig bruke vår logistikkekspertise. Dette har vært en fin mulighet til atter en gang å vise hva vi kan levere, sier John Meller, prosjektleder hos DHL.

Les også:  MUSIKK: Julie Henrikke slipper låta "En annen vei"

Nok en gang demonstrerer Deutsche Post DHL Group: Excellence. Simply delivered.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.