MUSIKK: Yomi slipper EPen «Problematiske løsninger»

warner

Musikken har alltid vært noe av det viktigste i livet til 18-åringen Yomi, og i fjor tok han steget fullt ut og avsluttet skolegangen for å kunne fokusere mer på nettopp musikken. Dette har gitt resultater som vi nå får servert i form av EPen «Problematiske løsninger».

– Det føles ganske spennende å slippe en EP. Jeg har alltid ønsket å lage en, og nå kan jeg endelig si at jeg er ferdig. Jeg er utrolig fornøyd og håper folk kommer til å like den!

«Problematiske løsninger» tar for seg hvordan en ung mann ser på livet. I singelen «De andre» setter han ord på hvordan det er å vokse opp og se alt og alle rundt deg forandre seg brått.

Yomi er ikke redd for å sette ord på følelser, og åpner opp om både kjærlighet og vennskap i flere av sporene på EPen.

«Om jeg dør legger du roser på kisten? Feller du trår for en bror du har mistet?»

Til tross for hans unge alder har Yomi allerede gjort seg bemerket med flere ting de siste årene. Han har blant annet skrevet filmmusikk til filmen «Battle» som ble lansert på Netflix og førte til at Yomi fikk fans langt utenfor landegrensene, og spilt på store festivaler som Kadetten og Skral.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.