Learn Live – nettbasert undervisning i helsesektoren

learn live

I en fersk casestudie lærer studentene ved Our Lady & St John Catholic College i Storbritannia om handlingsplaner for forebygging av astma.

Interaktiv utdannelse som dette ble mulige da skolen kjøpte Brothers OmniJoin-teknologi av selskapet Learn Live.

– Det at vi kan forelese for bokstavelig talt hundrevis av skoler samtidig, gjør at alle disse unge menneskene kan få del i opplevelsen og føle at de er del av noe større. Det er en ny måte å lære på – og det er den rette måten for denne generasjonen. Samhandlingen er avgjørende. Det at ungdommene kan lytte og stille spørsmål gjør undervisningen mer levende og engasjerende. Dette får vi til med teknologiene Learn Live og OmniJoin, sier Stuart Heaton, Managing Director i Learn Live.

Interaktive audiovisuelle leksjoner åpner en helt ny verden av muligheter for skoler, høyskoler og universiteter. Teknologien gjør det mulig å gi leksjoner til flere skoler samtidig og gjør det mulig å bygge bro over kløften som eksisterer mellom utdanning og industrien, ved å engasjere lederne.

– Vi vet at dette kommer til å vokse. Stadig flere skoler kommer til å ta det i bruk, sier Stuart Heaton.

OmniJoin benyttes i stort omfang av flere institusjoner i det britiske helsevesenet (Clinical Commissioning Groups) og av sykehus i Frankrike, Norge, Finland og andre nordiske land.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.