MUSIKK: Sivert Høyem ute med låta «Run Away»

hes

Høsten blir bedre med ny musikk fra en av landets mektigste stemmer. Låten «Run Away» er første smakebit fra EP’en «Roses of Neurosis», som slippes 12. februar.

Massivt, melankolsk og elegant er ord som ofte befinner seg ytterst på tungen når man skal beskrive Sivert Høyems musikk, og singelen «Run Away» er heldigvis intet unntak. Her er det ikke snakk om minimalistisk enkelhet, men snarere full øs av både trommer, deilige gitarer, klang og Høyems desperat vakre stemme.

Les også:  Nesten 178 millioner til kultursektoren

– «Run Away» ble spilt inn under en intensiv arbeidsuke jeg hadde sammen med backingbandet midt i september, forteller Høyem

– Vi tok et par-tre tagninger av låten med alle i rommet, og det var minimalt med pålegg etter det – Jeg har stor tro på å beholde så mye av det rå og umiddelbare i musikken som man kan, og jeg liker å jobbe raskt», fortsetter han.

Les også:  Nesten 178 millioner til kultursektoren

– Det var fem år siden sist vi var i studio sammen, og den siste tida har alle vært mer isolerte enn de pleier å være, eller strengt tatt har godt av. Det var fantastisk å komme sammen å spille igjen, det var den vibben jeg fikk fra alle. Selv om låten ble skrevet for noen år siden, og ikke har noe med korona-karantene å gjøre, føler jeg den beskriver noe av det i alle fall jeg har følt det siste året, avslutter han.

Les også:  Nesten 178 millioner til kultursektoren

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.