MUSIKK: Löv ute med låta «All Of The Lights»

hes

Marte Eberson og Øystein Skar (tidligere Highasakite) annonserte i høst at de hadde dannet supergruppa Löv, sammen med vokalist og The Voice-vinner Martin Halla. Bandet leverte en av høstens sterkeste låter, «Suberhuman», og nå slipper de låta «All Of The Lights».

– Marte skrev «All of The Lights» en tid tilbake. Den handler om sorgen over å møte en lukket dør når man gir et siste forsøk på å nå inn til en man er glad i. En desperat følelse man får ved å ikke bli hørt. Martin og Øystein ville gjerne jobbe med denne låten, og de har satt sitt unike preg på den. Vi har prøvd å finne en stemning og en nerve i noe som kanskje mange kan kjenne seg igjen i, sier bandet selv om låta. 

Låten er skrevet sammen med produsenten Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora) i Bergen. Supergruppa Löv har funnet et særegent lydbilde og imponerer igjen med denne nye singelen. 

I høst slapp de låtene «Superhuman» og «That Wasnt Easy», som også er produsert av Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora). Begge låtene var lydsporet i serien «Semester», signert regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen (Izzat, Taxi). Serien ble vist i Norge i høst, og hadde oppstart på Svensk TV4 i slutten av mars i år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.