MUSIKK: Leona Griffin ute med singelen «Love me»

stealth

16 år gamle Leona Griffin er tilbake med sin tredje utgivelse dette året, og denne gangen med en enda mer ektefølt og autentisk låt. Låta beviser at Leona Griffin er en rå artist, som har kommet for å bli, med en fantastisk vokal og rørende tekst.

«Love me» er en urban pop låt som kombinerer et både generisk og deilig moderne sound, med en energisk elektrisk gitar og sårbar vokal. Leona skrev låta i lag med produsent Mats Koray Genc og låtskriver KAZ. Leona Griffin slapp sin debut-singel «Complicated» i Januar, etterfulgt av «This is not a lovesong» i mars.

Begge låtene mottok bred støtte fra streamingtjenestene og radio. Leona Griffin sin musikk har blitt godt mottatt med listing i hele Skandinavia, Russland og USA. Hennes siste utgivelse var å se på noen store lister, som «Ny pop», «Hits don´t lie» og «Best of the week». Leona Griffin er helt unik, med sin spesielle stemme kombinert med lovende potensiale som låtskriver, og alt i en alder av 16 år.

Leona Griffin (16) fra Nes i Akershus, tross sin unge alder, skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona har noe spesielt å tilby lytterne, og i året som har vært, og som kommer, serverer hun publikum heftig musikk, i pop/urban sjangeren.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.