MUSIKK: Låta «Når Jeg Er Full» sluppet av TIX

universal

Det siste året er det nok ingen i vårt langstrakte land som har gått glipp av fenomenet TIX. Nå slipper han sin nye singel, rett etter han ble annonsert som dommer i Idol 2020.

Bak figuren TIX finner du Andreas Haukeland, som har etablert seg som en av Norges største artister og personligheter.

– «Når Jeg Er Full» er en låt jeg tror mange kjenner seg igjen i. Den handler om at noen ting er vanskelig å legge bak seg. Man prøver å overbevise seg selv om at man har det fint, men når man drikker blir man gjerne litt mer følsom og ærlig med seg selv og de rundt seg. Da mister man kontrollen og faller tilbake, sier TIX.

I løpet av 2019 er det helt tydelig at TIX har inntatt posisjonen som en av Norges største artister.

I mai slapp han, “Jeg Vil Ikke Leve”, og TIX viste med det en ny personlig side av seg selv. Låta tok opp seriøse og dype temaer som psykisk helse og selvopplevd kjærlighetssorg, temaer som Andreas selv står nært. Låta gikk rett til #1 på Spotify og har blitt en viktig låt for mange. Han slapp senere med den moderne klassikeren ”Neste Sommer”, en sommerslager som også gikk rett til førsteplass på Spotify. TIX avsluttet VG-lista på Rådhusplassen og har spilt landet rundt for tusenvis av mennesker i sommer.

De siste årene har det grodd frem en mer seriøs side ved TIX, og flere har blitt kjent med mannen bak figuren. Andreas Haukeland har blant annet fått oppmerksomhet som låtskriver bak megasuksessen Ava Max sin «Sweet But Psycho»

Denne uken ble TIX annonsert som arvtakeren til Gunnar Greve i Idol 2020, og blir dermed en av tre dommere som skal jakte talenter på TV2 til våren.  

– Jeg tror jeg har et litt annet syn på talent og hvordan man kan bruke det. Et litt annet syn på bransjen generet sier han til VG, om det å bli en del av Idoljuryen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.