Accountor i Vesterålen inviterer bønder på gratis seminar om eierskifte og generasjonsskifte

Accountor

Det er mange spørsmål som dukker opp i forbindelse med generasjonsskifte og eierskifte i landbruket. Accountor Vesterålen i samarbeid med Norsk Landbruksrådgiving i Vesterålen/Lofoten, inviterer til gratis seminar om nettopp dette temaet.

– Vi både er og skal fortsette å være tett på våre kunder, og bistå i den enkeltes utfordringer. Det er naturlig for oss å invitere til et seminar om et viktig tema for mange av våre kunder. Vi jobber i det daglige med 60-70 gårdbrukere i Vesterålen og vi har derfor god kompetanse om deres situasjon og utfordringer, sier Ivar Tjønsø, daglig leder i Accountor Vesterålen. 

Les også:  Millionutbetalinger til Nordlandskysten

Accountor har et eget team som jobber for denne bransjen, og i tillegg har vi sterke nasjonale ressurser ved behov. I Norge har Accountor nærmere 70 kontorer, med masse kompetanse og kunnskap.

– VI er svært glade for å tilrettelegge for dette gratis seminaret sammen med Norsk Landbruksrådgivning her i Vesterålen/Lofoten. Vi setter pris på at lokal kompetanse kommer sammen for å tilby bønder hjelp og støtte på viktige tema – samarbeid gjør sterk, sier Ivar,

Les også:  20 hjemmeulykker i Nordland hver dag frem mot jul

– Temaet om eierskifte og generasjonsskifte er noe vi opplever at enkelte vegrer seg for å ta tak i, det er et følsomt tema. Da kan det være godt å vite at vi som er et lokalt regnskapskontor kan bistå i denne prosessen, sier Øystein Pedersen, regnskapsfører hos Accountor. 

Vi serverer selvsagt enkel og kortreist mat i samarbeid med Landbruksskolen på Kleiva og ønsker alle hjertelig velkommen til seminar – uavhengig av om de er kunde eller ei av Accountor Vesterålen. 

Les også:  Vil inkludere elever fra privatskoler i velferdstiltak i Nordland

Alle som vil er velkommen på Kleva Landbruksskole den 24. oktober, kl. 12 – 15. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.