MUSIKK: Keeva – Four Sad Songs and a Ballad (album)

hes

Keeva spilte på både Piknik i Parken og Bergenfest i sommer. Nå er hun tilbake i Norge som oppvarmer for Katie Melua i Oslo Spektrum og med en debut-EP i bagasjen.

Som man forstår ut fra tittelen, ble denne EP’en skrevet i en periode av livet som den Irsk-Jordanske artisten Keeva best kan beskrive som ensom og emosjonelt turbulent.

Etter å ha befunnet seg seg i et forhold preget av utroskap over lengre tid, pakket Keeva tingene og forlot huset de delte i Brighton, til fordel for sin tidligere hjemby, London. Der fikk hun en ny start ved å kombinere en dagjobb i et musikkforlag og kveldsjobb som bartender.

Med inspirasjon fra sin mors samling av Motown-plater og klassiske innspillinger fra Sun Studios & RCA Studio B, kombinert med historiefortellingene til storheter som Patsy Kline og Willie Nelson, skrev hun de brutalt ærlige og kompromissløse låtene som har blitt hennes debut-EP.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.