MUSIKK: Julie Bergan ute med EPen «Hard Feelings Ventricle 1»

julie bergan

Etter en kruttladd festivalsommer med konserter over hele Norge, slipper Julie Bergan nå sin kjærkomne EP “Hard Feelings: Ventricle 1”. En sterk EP som beskriver Bergans tanker om kjærligheten på sine gode og dårlige dager.

EPen er første slipp fra Julies “Hard Feelings”-prosjekt, som også har gitt navn til turnéen hun startet allerede før sommeren, hvor publikum har kunne fått med seg smakebiter på den nyutgitte EPen. EPen er et inderlig prosjekt Bergan har jobbet med over lengre tid, og som ligger veldig nært hennes eget hjerte.

– Jeg har følelsene utenpå kroppen, uansett om det er positivt eller negativt. Det siste året har jeg opplevd så mange nye og ukjente følelser, som jeg ikke har visst helt hvordan jeg skulle håndtere. Etter at jeg begynte å notere ned alt fra den minste lille tanke eller drøm jeg hadde om natten – til de aller største altoppslukende følelsene som bare tar over hverdagen din, kjente jeg at noe begynte å løsne.

EPen spiller på hele følelsesregisteret, og er skrevet over det siste året; av Julie selv og i samarbeid med blant andre Filip Kollsete, Fly by Midnight, Linnea Södahl og Skinny Days. EPen viser hele ærlighets-spekteret fra A til Å, fra gryende kjærlighet til vonde minner, fra solfylte dager til våkne netter. Det er heller ikke til å stikke under stol at Julie har mer musikk på lager, noe hun har gleder seg over å kunne fortelle lytterne:

– Dette er den første delen av en todelt EP og ett av to hjertekammer. «Hard Feelings» betyr jo vonde følelser. Og det er skummelt når alle hører hva man har tenkt over inni seg den siste tiden.

Med over 400 millioner Spotify-strømminger, går det ikke ubemerket hen at Bergan er også for tiden er ute på sin “Hard Feelings Tour”. Turnéen som startet allerede i vår har vært innom storstuer som Findings og Jugendfest, og tar videre turen til klubbscener i storbyer som Stockholm og London.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.