MUSIKK: Dragongirl ute med låta «Beefs, bad blood and burning vendettas»

Sheep Chase

Dragongirls mørke elektroniske musikalske ekspedisjoner er en altoppslukende opplevelse, av noen beskrevet som «nesten dansbar klubbmusikk». Komplekst, men nedstrippet, med et forførende detaljnivå som preger hver eneste lydbølge i låtene hennes – noe som blir demonstrert til perfeksjon på «beefs…».

Uavhengig av hvordan du velger å beskrive lydbildet hennes sjangermessig, så er det utvilsomt hypnotisk, og enten du danser eller står fryst av begeistring, så forlater du ikke dansegulvet når hun entrer scenen.

Vi gleder oss stort til å invitere inn til den kollektive transen som oppstår når hun spiller live så snart klubbene åpner dørene igjen. Selv om musikken hennes ofte blir beskrevet som mørk, så er ikke mørket av apokalyptisk art, men mystisk og håpefullt.

Dragongirl, alias Nikoline Ursin Erichsen, krysser grenser mellom klubbmusikk, eksperimentell musikk og performance art. Den kommende EP-en «Tripomatic Fantasies» drar oss med videre inn i universet hun skapte et solid grunnlag for på debuten «Once More, With Feeling» (Euforisk, 2019) som fikk strålende mottagelse av bl.a. NRK P3 og Natt & Dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.