MUSIKK: Daniel Kvammen og Eva Weel Skram ute med låta «Einsam i lag»

hes

Daniel Kvammen starter et nytt kapittel i sin så langt bratte karrierestige med slippet av den nye singelen «Einsam i lag». Denne gang har han fått med seg en av landets mest skinnende popstjerner, Eva Weel Skram.

«Einsam i lag» handler om den plutselige og ukontrollerbare følelsen av ensomhet man kan bli grepet av, uavhengig av livssituasjon. Og håpet om at man ved å jobbe seg gjennom en vanskelig og vond periode i et forhold, kan komme styrket ut av det på andre siden.

– Det viktige er at ein har nokon der som kan løfte ein gjennom det vondaste. At det finns nokon som fortsatt er glad i deg, til og med når du er den svakaste versjonen av deg sjølv, sier Kvammen.

Samarbeidet med Eva Weel Skram kom via hennes ektemann og musikalske samarbeidspartner Thomas Stenersen, som har produsert «Einsam i lag». Etter å ha hørt låten gjentatte ganger gjennom døren til hjemmestudioet der Stenersen og Kvammen jobbet sammen, bråvåknet Eva en natt med en forlengelse av låten ferdig i hodet.

– Jeg har vært fan av Daniel lenge, og falt umiddelbart for denne låten. Den satte seg faktisk så fast i hodet mitt at den surret rundt der, helt til den delen jeg synger plutselig dukket opp, sier Eva.

Til alt overmål er den superfengende låten skrevet i samarbeid med en av sin generasjons mest suksessfulle norske låtskrivere, Marit Larsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.