Monobank lanserer Apple Pay

iphone

Fra i dag av vil den heldigitale nisjebanken Monobank tilby Apple Pay til sine kunder, Apple Pay er en enkel, sikker og rask betalingsmåte.

– Integrasjonen av Apple Pay med våre kredittkort betyr at Monobank sine kunder til få tilgang til en raskere, enklere og sikrere måte å betale på. Kundene våre er digitalt fremoverlente, og forventer at vi tilbyr de beste løsningene for dem. Derfor er vi stolte over å kunne tilby kundene våre Apple Pay, sier banksjef Bent Gjendem i Monobank.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når et debet- eller kredittkort brukes med Apple Pay, blir kortnumrene ikke lagret på enheten eller Apple-serverne. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret på en sikker måte i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver transaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk sikkerhetskode.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk, og brukere vil fortsatt få alle bonuser og fordeler som er knyttet til Monobank sine kredittkort. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og nyere, samt med Apple Watch.

Netthandel i apper og på nettsteder som godtar Apple Pay, gjøres enkelt ved bruk av Touch-ID. Du slipper å fylle ut lange skjemaer eller gang på gang skrive inn adresse- og fakturaopplysninger.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.