Pom Poko inviterer til absurd talk/release-show!

indianer

Spellmann-nominasjoner, Gramart-stipendet, nominasjoner til Bendiksenprisen, Edvard-prisen og Nordic Music Prize, utsolgte konserter rundt om i Europa, spillelistinger på radiokanaler som BBC6, Triple J, NRK P3 og flere, og ikke minst: en fantastisk mottakelse av debutalbumet Birthday som blant annet ble kåret til «Årets beste norske album» i Aftenposten. 2019 ble uten tvil virkelig året hvor Pom Poko slo igjennom.

Nå er det tid for oppfølgeren.

Les også:  Nesten 178 millioner til kultursektoren

I Pom Pokos kreative og fargerike verden får vi her oppleve et småabsurd talkshow hvor blant annet bandet selv er gjester, samtidig som vi får servert flere liveopptredener og musikk fra det kommende albumet «Cheater» (slippdato: 15. januar).

Du får også møte flere karakterer du vil kjenne igjen fra Pom Pokos univers dersom du fikk med deg på den sagnomsuste konserten på Rockefeller eller konserten på Øyafestivalen i 2019.

Les også:  Nesten 178 millioner til kultursektoren

Å gi en enda mer detaljert beskrivelse enn dette vil nesten være å gi bort for mye, men det skal nok ikke mye til å se for seg at denne kreative gjengen, som i tillegg ofte blir trukket frem som Norges (eller Europas, for den saks skyld) beste liveband, er i stand til å sette sammen noe ekstraordinært og annerledes.

Showets varighet vil være ca 30 minutter og billettavgiften går i sin helhet til gjennomføring av streamen.

Les også:  Nesten 178 millioner til kultursektoren

Sted og dato: onsdag 13. januar på https://vier.live/ (Vi er Live) – https://vier.live/act/pom-poko. Facebook-event finner du her.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.