Maskorama: Ny ellevill gjettelek på NRK

nrk

En ny nasjonal gjettelek skal lokke hele familien til skjermene sammen. – Dette har vi aldri sett i Norge før. Det blir veldig artig, helt ko-ko!, sier programleder for Maskorama, Silje Nordnes.

Gjennom seks live-programmer skal åtte norske, kjente personer forkle seg i spektakulære masker og kostymer og fremføre et musikalsk nummer av høy kvalitet på scenen.

Publikum vil stifte bekjentskap med en staselig elg, en snill viking, en spretten gaupe, en mystisk ravn, et smilende troll, en rosa puddel, en elegant enhjørning og et fugleskremsel som er så vennlig at alle fuglene elsker det.

– Jeg gleder meg vanvittig til de flotte kostymene og til å være med på å gjette, sammen med resten av Norge. For jeg vet heller ikke hvem som er bak maskene, sier programleder Silje Nordnes.

Med på leken er også et fast detektivpanel, som ved hjelp fra hele Norge skal gjette seg frem til hvem som gjemmer seg bak maskene.

– Norge: Spenn sikkerhetsbeltet! Lørdagskvelden blir aldri den samme igjen! sier Jan Thomas, som sammen med Marion Ravn og Nicolay Ramm utgjør detektivpanelet.

– Dette er direktesendt galskap!, sier Nicolay Ramm.

– Det har aldri vært et show på norsk tv som har såpass mye galskap i seg, sier Marion Ravn.

Deltakerne har fordreid stemme i alle sammenhenger, unntatt når de synger live. Etter hver liveopptreden, hvor man får sanne – og ikke fullt så sanne – hint om hvem de kjente personene er, skal publikum og detektivpanelet avsløre hvem gjemmer seg bak maskene.

– Jeg er god til å gjette og skal finne frem min indre spåmann. Det blir en hard duell mot Jan Thomas som har bedre oversikt over Kjendis-Norge enn jeg, sier Nicolay Ramm.

– Jeg synes selv jeg er veldig god til å gjette. Jeg har også stor kontroll på kjente nordmenn, med unntak av sport. Det får nok Nicolay ta seg av!, sier Marion Ravn.

«The Masked Singer» er en internasjonal suksess og er solgt til 50 land. Nå kommer serien til Norge og NRK 1 i beste sendetid.

– Dette er helt ellevilt og kommer til å bli tidenes program, sier Jan Thomas.

I tillegg til å gjette hvem som er bak maskene, kan publikum hjemme også velge seg sine favoritter gjennom en spesialdesignet app. Den av deltakerne som får færrest favorittmarkeringer må ta av seg masken, bli avslørt og er ute av konkurransen.

Før hver opptreden får publikum se et innslag der maske-karakterene har hovedrollen og gir veiledende hint om hvem de er. Blir publikum glade i karakteren bak masken selv om de ikke vet hvem de er? Hvem av de åtte syngende figurene klarer å imponere deg, og hvem blir den første til å måtte ta av masken? 

Fra lørdag 7. november kl. 19.50 på NRK1.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.