LESERINNLEGG: FrP-skuta er på feil kurs

vidar kleppe

Beklager å si det som tidligere stortingsrepresentant og nestleder i Frp, men de politiske sakene og prioriteringene til regjeringen sier meg at kursen kapteinen Siv Jensen på FrP-skuta styrer – er feil og kan havne i skikkelig dårlig politisk ruskevær.

FrP har rett og slett mistet grepet på de viktige politiske merkesakene som innvandring, bompenger og helse- og sosialpolitikken bare for å nevne tre viktige politikkområder.

På grunn av at partiet Venstre sitter i regjering og at det er blitt forhandlet med KrF ble det dessverre ikke noe av innstramninger i familiegjenforening. I år ble antall kvoteflyktninger økt, til 3000. Regjeringen har også utrolig nok bestemte seg for å underskrive FNs Global Compact for Migration, som tar sikte på å regularisere migrasjon som hverken er flyktninginnvandring eller arbeidsinnvandring.

Les også:  Dårligere veier: Regjeringen vil ha smalere veier grunnet klima

Og da har jeg ikke nevnt et ord om asylpolitikken og at hele 21.600 tusen fikk innvilget norsk statsborgerskap i 2017.

Venstreradikale aktivister i Antirasistisk senter får en økning i sin statsstøtte på nesten 3 millioner, mens det diskuteres å kutte i støtten til Hege Storhaug og Human Rights Service. Trist og helt uforståelig at FrP kan godta dette i regjering.

For meg virker det som om at FrP i regjering har mistet den politiske kraften og dessverre blir mer og mer lik Høyre i praktisk politikk – noe som helt klart strider mot FrP sitt program.

Les også:  Strengere klimakrav til alle som skal ha oppdrag for Statens vegvesen

Ifølge den politiske værmeldingen som jeg har hørt kan det derfor nå blåse opp til storm i det farvannet som FrP-skuta har kursen mot. Derfor ville det være klokt av kaptein Jensen å legge om kursen til et smulere politisk farvann!

Vidar Kleppe
Politisk nestleder for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.