Her er vinnerne av P3 Gull 2018

nrk

Lørdag kveld ble vinnerne av P3 Gull 2018 kåret på Skur 13 i Oslo. Prisene som ble delt ut var i kategoriene Årets liveartist, Årets nykommer, Årets låt, i tillegg til den prestisjetunge P3-prisen.

I år ble alle vinnerne kåret av juryen, bortsett fra Årets låt som ble kåret gjennom en avstemning på p3.no. Sigrid, Emir, Unge Ferrari, Girl In Red, Dagny og Astrid S spilte live.

Her er vinnere:

ÅRETS LIVEARTIST

Cezinando

ÅRETS NYKOMMER

Boy Pablo

ÅRETS LÅT

Sigrid – Strangers

P3-PRISEN

Ina Wroldsen

Her er juryens begrunnelse om vinneren av ærefylte P3-prisen:

«Ina Wroldsen er en artist og låtskriver i et verdensformat. Etter å slått gjennom som låtskriver for noen av verdens største stjerner, vokste også artistkarrieren med en rekke globale hits som både gjestevokalist og soloartist. Med sin unike stemme, meloditeft og personlige penn, treffer hun sitt publikum med en kraft, ærlighet og råskap som man sjelden ser i pop-industrien. Ikke bare er hun et forbilde for unge artister, i en alder av 34 år har hun allerede satt dype spor i popmusikkens historie, som en av landets mest meritterte, dyktige og suksessrike utøvere.»

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.