«Klovn»-Casper med ny TV-serie i Norge

tv3

«Klovn»-skaper og skuespiller Casper Christensen kommer med en splitter ny TV-serie som er spilt inn i Norge. «Unnskyld Norge» er en fiktiv dokumentarserie som viser danskens forsøk på å bli berømt i nabolandet. Serien kommer på Viaplay og TV3 neste høst.

Nicklas Bendtner er ikke lenger den mest berømte dansken i Norge. Casper Christensen, udødeliggjort gjennom den pinlige danske suksesserien «Klovn», har tilbragt høsten i Norge med å spille inn en ny komiserie.

Serien viser Caspers forsøk på å bli kjent i Norge, etter at danskene har fått nok av de mange (fiktive) skandalene og #metoo-relaterte situasjonene han har rotet seg bort i. Serien er ikke helt ulik nettopp «Klovn» eller «The Office» i stil, og et A-lag av norske kjendiser og skuespillere vil dukke opp i seriens første sesong.

Hovedpersonen selv mener at serien vil engasjere nordmenn på en ny måte som ikke «Klovn»-fansen har sett før.

– Dette er langt villere, mer dokumentarisk, og har til forskjell fra Klovn, som har avsluttende episoder, en overhengende historie og narrativ, sier Casper Christensen.

Det er første gang Christensen lager TV-underholdning i Norge, og den profilerte skuespilleren har lovord om hvordan det er å jobbe i nabolandet.

– Det er veldig gøy å lage TV i Norge! Jeg opplever en imøtekommenhet og velvilje fra gjesteskuespillere jeg aldri har sett maken til. Det er jeg veldig takknemlig for, sier Christensen.

Opptakene ble gjort ferdig i november. De medvirkende i serien er et særdeles kjent galleri, med alt fra verdensmestere og etablerte skuespillere til profilerte næringslivstopper.

NENT-sjef: –Vi måtte slå til
Administrerende direktør i NENT Group (TV3- og Viaplay-eier), Vegard Klubbenes Drogseth, forteller at «Klovn»-stjernens lidenskap til prosjektet var helt avgjørende for at de ville satse på serien.

– Casper og «Klovn» har en stor fanskare i Norge, etter årevis med kleine og morsomme øyeblikk både på TV-skjermen og kinolerretet. Vi vet hvor kreativ, gal og morsom Casper kan være, og når han kom til oss med et prosjekt som han virkelig brenner for, og som i tillegg lar oss inkludere norske kjendiser, da måtte vi slå til, forteller Vegard Klubbenes Drogseth.

«Unnskyld Norge» skal vises på TV3 og Viaplay, og vil komme på skjermen høsten 2019. Serien er skrevet av Casper Christensen og produsert av The Bunch og Kasper Colding for Viaplay og TV3.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.