Julius Jakhelln blir Optimera-partner

julius jakhelln

Julius Jakhelln AS er en av Nord-Norges største byggevare- og jernvaredistributører til proffmarkedet. Selskapet har i dag innkjøpsavtale med Byggmakker, og fredag signerte de kontrakt med Optimera og blir Optimera-partner.

Julius Jakhelln AS er en godt etablert og solid bedrift, med røtter helt tilbake til 1800-tallet. Totalt disponerer selskapet omkring 7000 m2 lager, byggevarehus og kontorer i Bodø Næringspark, med 32 ansatte og en omsetning på nesten 200 millioner kroner i 2017.

Satser på proffen
Daglig leder, John Julius Jakhelln, er svært fornøyd med partnerskapet og mener dette vil løfte tilbudet til proffkundene og øke konkurransekraften til selskapet.

– Vårt slagord er «Vi satser på proffen» og da er det helt klart en fordel å være på lag med Optimera. Optimera innehar kompetanse og konsepter som vil gjøre oss til en mer komplett byggevareleverandør, sier John Julius Jakhelln.

Vokser i nord
Optimera har vist sterk satsning i Nord-Norge den siste tiden og økt sin tilstedeværelse betraktelig. Lars Petter Grandahl, Direktør for Handel i Optimera, er strålende fornøyd med nå å ha fått en fremtidsrettet og godt etablert samarbeidspartner mot proffmarkedet.

– Julius Jakhelln AS er et veldrevet og fremtidsrettet selskap med lang erfaring innen bygg- og jernvarehandel. De sitter på mye kompetanse som vil være svært positiv for vår videre utvikling i nord, sier Lars Petter Grandahl.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.