Isak Dreyer tidenes «Farmen Kjendis»-favoritt

betsson

Nylig ble det klart hvem som skal delta i årets utgave av «Farmen kjendis». Som vanlig er det et spennende felt som skal sendes tilbake i tid. Betsson har nå satt oddsen, og der blir Norges tøffeste, Isak Dreyer, utpekt som storfavoritt til å vinne gårdskonkurransen.

– Det bør ikke komme som noen overraskelse på noen at Dreyer er vår favoritt. Han har tidligere vist at han både har svært god fysikk i tillegg til å være en praktiker. Det er egenskaper som er helt nødvendig om man skal gå til topps i «Farmen». Sammenligner vi Dreyer med resten av feltet kan vi umulig se for oss at noen skal kunne utfordre ham. Det eneste vi mener kan stoppe Dreyer er et uhell eller en eventuell skade, forteller Bredo Johansen, sjef for Betsson i Norge.

Dette blir den sjette sesongen med «Farmen kjendis» og konseptet er slik vi kjenner fra tidligere. Tolv deltakere skal overleve på en gård med de hjelpemidlene man hadde tilgjengelige for 100 år siden. Hver uke vil en deltaker bli sendt hjem, før man til slutt står igjen med en vinner.

I årets deltakerfelt finner vi blant andre musikalartist Heine Totland (7.00 i odds), tidligere håndballspiller Kjersti Grini (7.50 i odds), skuespiller Adam Ezzari (8.00 i odds), fotballekspert «Mini» Jakobsen (9.00 i odds), programleder Dorthe Skappel (11.50 i odds) og blogger Sophie Elise Isachsen (17.00 i odds). Men ingen av dem blir tippet å ha nubbesjans på å slå Isak Dreyer, som kun har 1.40 i odds på å gå til topps.

– Vi har aldri før hatt en større favoritt enn Dreyer. Den forrige rekorden var holdt av fjorårsvinner Lasse Matberg som hadde 2,75 i odds. Han gikk suverent til topps og var aldri i realiteten truet. Det at Dreyer har mye, mye lavere odds enn Matberg sier alt om hvor suveren vi tror bodøværingen kommer til å bli. Vi spår parademarsj fra start til mål, og noe annet vil være svært overraskende, avslutter Johansen.

Betssons odds for «Farmen Kjendis»:
Isak Dreyer – 1.40
Heine Totland – 7.00
Kjersti Grini – 7.50
Adam Ezzari – 8.00
Jahn Ivar «Mini» Jakobsen – 9.00
Dorthe Skappel – 11.50
Vebjørn Selbekk – 12.00
Øyunn Krogh – 12.50
Niklas Baarli – 13.00
Shabana Rehman – 14.00
Ingrid Simensen – 16.00
Sophie Elise Isachsen – 17.00

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.