Inviterer til bynære kveldsturer

bot tur

Har du lyst til å komme deg i litt bedre form eller gå tur sammen med andre? Eller kanskje har du lyst til å oppleve sensommer og høst i Bodø-naturen? Da har faktisk Bodø og Omegns Turistforening et helt gratis tilbud til deg.

Uansett grunn – og enten du er medlem eller ikke – så vil Turistforeningen i Bodø gjerne ha deg med på tur. Så om du har lyst til å oppleve natur, trimme litt eller treffe andre er dette tingen.

– Til og med 17. oktober inviterer vi til en ukentlig kveldstur i den bynære delen av Bodømarka, sier Kaja Opsahl i Bodø og Omegns Turistforening (BOT).

Fast oppmøtetid er kl, 18.00 og oppmøtested er enten Maskinisten eller Mørkvedhallen. Turene varer 1,5 – 2 timer. Neste tur er 26. september kl. 18:00 og turen starter ved Mørkvedhallen. For nærmere informasjon ring Kaja Opsahl: 905 56 532.

Bodø og Omegns Turistforening har også fem lokallag i distriktene rundt Bodø: Beiarn, Gildeskål, Meløy, Saltdal og Rødøy. Her er det aktive turlag og turledere som lager turprogram og gjennomfører turer året rundt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.