juletre

Meløy Frivilligsentral inviterer til «Jul i fellesskap»

Er du av ulike grunner alene på julaften, og ønsker en hyggelig stund i fellesskap med andre? Da er du hjertelig velkommen til «Jul i fellesskap» ved Meløy Frivilligsentral. «Jul i fellesskap»... Les mer »
leker barn

Grønt nivå i skoler og barnehager i Meløy

Mandag 31. mai åpner skole og barnehager i Meløy på grønt nivå. Dette tilsvarer en tilnærmet normal drift,  med fortsatt fokus på smittevern, opplyser kommunen. Fra nytt barnehageår, med start 23. august begynner... Les mer »
ncc

Sjøentreprenøren utdyper Reipå havn

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Meløy kommune i Nordland om mudringsarbeider for utdyping og utvikling av Reipå havn.  Reipå Havn i Meløy skal utvikles for framtidens fiskerinæring. I denne forbindelsen har... Les mer »
konsert

Gratis konsert med John Kristian Karlsen og Andreas Kopland Berger i Meløy

Etter sin første utgivelse «Nordlandsfjellan» ble John Kristian Karlsen sammenlignet med Trygve Hoff. Slik oppstod ideen om å kombinere deres sanger i en konsert. Med seg har John Kristian gitarist og vokalist... Les mer »
politi

Full mann utvist fra sjenkested i Meløy – Kjøre avgårde i båt

Politiet fikk melding om en mann som var for beruset til å komme inn på et skjenkested i Meløy natt til lørdag i 21-tiden. Mannen satte seg så i en båt og... Les mer »
kino

Kulturprisen 2020 i Meløy: Ønsker forslag til kandidater

Meløy kommunes kulturpris deles årlig ut til en person eller organisasjon som ved kulturell virksomhet har nedlagt tjenestefullt arbeid til fremme av kulturlivet. Nå ønsker kommunen at man skal sende inn forslag... Les mer »
elg vinter

Elg langs skoleveien i Meløy

I disse dager trekker elgen ned mot sjø og mer tilgjengelig mat. Den trekker da også ned i bebygde strøk og oppholder seg i områdene rundt boligene i våre, opplyser Meløy kommune.... Les mer »
ambulansebil

Utforkjøring i Meløy: To til sykehus

Politiet rapporterer om en utforkjøring natt til fredag på Alsvåg i Meløy der bilen havnet i fjæra. Det var to personer i bilen. Begge ble tatt til sykehus for sjekk. Det var... Les mer »
fisking

Seminar om tursime i Meløy

Meløy Næringsforum inviterer i samarbeid med MU KF, Meløy kommune og Visit Bodø til miniseminar om bærekraftig reiseliv 5. februar kl. 17.30 – 21.00, opplyser Rødøy kommune. Det er åpent for alle... Les mer »
brannmannskap

Giftig røyk fra brann i Meløy

Nødetatene rykket ut til en brann i lagerbygning på Reipå i Meløy natt til torsdag. Røyken fra brannen gikk mot bebyggelse. og politiet oppfordret beboere om å holde vinduer lukket. Årsaken var... Les mer »