arctic race norway

Klart for sykkelfest i Nordland

Statsminister Jonas Gahr Støre var til stede da Arctic Race of Norway i dag presenterte etappene for neste års utgave av sykkelrittet. Den 11. utgaven av sykkelfesten som starter i Bodø 8.... Les mer »
politiet

Dødsulykke i Meløy: To ungdommer druknet

To ungdommer mistet livet i en båtulykke i Meløy natt til lørdag: – Dette berører hele Meløy-samfunnet, sier ordfører Sigurd Stormo. Natt til lørdag kantret en fritidsbåt med ni personer i sjøen... Les mer »
sykkel

Miljødirektoratet støtter mye besøkte naturområder i Nordland

17 norske turmål får 8,8 millioner i støtte fra tilskuddsordningen Nasjonale turiststier, for å ivareta kultur- og opplevelseskvaliteter, sikkerhet og natur, 5 av dem er i Nordland. – Flere av stiene i... Les mer »
juletre

Meløy Frivilligsentral inviterer til «Jul i fellesskap»

Er du av ulike grunner alene på julaften, og ønsker en hyggelig stund i fellesskap med andre? Da er du hjertelig velkommen til «Jul i fellesskap» ved Meløy Frivilligsentral. «Jul i fellesskap»... Les mer »
leker barn

Grønt nivå i skoler og barnehager i Meløy

Mandag 31. mai åpner skole og barnehager i Meløy på grønt nivå. Dette tilsvarer en tilnærmet normal drift,  med fortsatt fokus på smittevern, opplyser kommunen. Fra nytt barnehageår, med start 23. august begynner... Les mer »
ncc

Sjøentreprenøren utdyper Reipå havn

Sjøentreprenøren AS har inngått kontrakt med Meløy kommune i Nordland om mudringsarbeider for utdyping og utvikling av Reipå havn.  Reipå Havn i Meløy skal utvikles for framtidens fiskerinæring. I denne forbindelsen har... Les mer »
konsert

Gratis konsert med John Kristian Karlsen og Andreas Kopland Berger i Meløy

Etter sin første utgivelse «Nordlandsfjellan» ble John Kristian Karlsen sammenlignet med Trygve Hoff. Slik oppstod ideen om å kombinere deres sanger i en konsert. Med seg har John Kristian gitarist og vokalist... Les mer »
politi

Full mann utvist fra sjenkested i Meløy – Kjøre avgårde i båt

Politiet fikk melding om en mann som var for beruset til å komme inn på et skjenkested i Meløy natt til lørdag i 21-tiden. Mannen satte seg så i en båt og... Les mer »
kino

Kulturprisen 2020 i Meløy: Ønsker forslag til kandidater

Meløy kommunes kulturpris deles årlig ut til en person eller organisasjon som ved kulturell virksomhet har nedlagt tjenestefullt arbeid til fremme av kulturlivet. Nå ønsker kommunen at man skal sende inn forslag... Les mer »
elg vinter

Elg langs skoleveien i Meløy

I disse dager trekker elgen ned mot sjø og mer tilgjengelig mat. Den trekker da også ned i bebygde strøk og oppholder seg i områdene rundt boligene i våre, opplyser Meløy kommune.... Les mer »