coronaviruset

Ny forskrift om utvidet karantenebestemmelse i Gildeskål kommune

For å forebygge og begrense smitte, og beskytte sårbare grupper har Gildeskål kommune v/kommuneoverlegen med hjemmel i smittevernloven § 4-1 første ledd litra d), femte ledd, jfr. første ledd vedtatt utvidede karantenebestemmelser, ifølge... Les mer »
hund

Ekstraordinær båndtvang i deler av Nordland

Etter nøye vurdering har fylkesmannen innført båndtvang i deler av Nordland med virkning fra torsdag 19. mars 2020, opplyser Gildeskål kommune. Formålet med påbudet er dyrevelferd. Hensikten er å beskytte drektige simler,... Les mer »
virus

Gildeskål kommune advarer innbyggerne om coronaviruset

«Det foregår for tiden utbrudd av et nytt coronavirus i Kina. I mange tilfeller har det kun gitt mild influensalignende sykdom, men det rapporteres også om alvorlig sykdom og dødsfall». Slik begynner... Les mer »
politi

Trafikkuhell ved Storvikskartunnelen i Gildeskål – En person skadet

Politiet rapporterer om trafikkuhell sør for Storvikskartunnellen i Gildeskål i 10-tiden fredag. Det er en enslig bil med en person som har kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. En person... Les mer »
brann hus

Brann i enebolig på Sandhornøy

Politiet fikk melding om en brann i en enebolig på Sandhornøy i Gildeskål i 2-tiden natt til mandag. Nødetatene rykket ut til brannstedet. Brannen på eneboligen på Sandhornøy ble slukket, men det... Les mer »
julebaking

Juletrefest på Husmorhuset i Sandhornøy

Det inviteres til juletrefest på Husmorhuset i Sandhornøy 28. desember kl. 18.00. Her blir det servert julebrød, kaffe/te, brus til barna og premier opplyser Gildeskål kommune. Det blir juletregang og det ryktes... Les mer »
natur snø

Gildeskål kommune skal bli bedre på veilys

Gildeskål har fått opp mange nye veilys i kommunen, og flere er på vei. Men noen ganger blir det feil på dem, og det er til stor hjelp for at innbyggerne melder... Les mer »
politiet

Trafikkulykke i Gildeskål: En til sykehus

Politiet fikk lørdag morgen i 6-tiden melding om en trafikkulykke ved Forsåsætra i Gildeskål. Nødetatene rykket ut til stedet. Bilfører var alene i bilen og hadde kommet seg ut. Fører ble tatt... Les mer »
sykemelding

Lege fra Gildeskål vant pris

Styret i Nordland Legeforening har utnevnt kommuneoverlege Laila Didriksen til årets Nordlandsdoktor 2019, hun fikk prisen under legeforeningens festmiddag, opplyser Gildeskål kommune. I bloggen casadridriksen.no gir hun et innblikk i livet sitt som mor,... Les mer »
Foto: Frankemann

Gildeskål kommune samler næringslivet for satsing som reiselivsdestinasjon

Gildeskål kommune inviterer næringsaktører og andre interesserte til workshop om utvikling av Gildeskål som reiselivsdestinasjon. Steinar Jøraandstad, gründer og konseptutvikler med solid erfaring fra opplevelsesnæringen, forteller Gildeskål kommune. Worshopen arrangeres onsdag 2. oktober kl. 09.00... Les mer »