Halvdan Sivertsen feires med jubileumskonsert

hes

5. januar 2020 fyller en av landets mest kjente og avholdte visekunstnere og underholdere, Halvdan Sivertsen, 70 år. Det skal behørig markeres.

Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangslungne karrieren hans så langt, skal nemlig feires med en stor konsert i Oslo Spektrum lørdag 25. januar 2020.  Konserten gjennomføres sammen med KORK, samt prominente musikalske gjester fra øverste hylle i norsk musikkliv.

Konserten filmes av NRK og skal sendes på NRK1 i jubileumsåret.
Gjestene som er bekreftet så langt er:

  • Morten Abel
  • Kari Bremnes
  • Odd Nordstoga
  • Eva Weel Skram
  • Moddi
  • Ida Maria
  • Øystein Sunde
  • Jan Eggum
  • Vinni

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 år.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.  Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han har fortsatt mye på hjertet.

Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

Når han og et A-lag av norske artister inntar Oslo Spektrum vil flere generasjoner sitte i salen for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Arrangøren garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i.

Med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på, men i en mer storslagen innpakning enn noen gang tidligere. Såpass må til når man skal feire en ekte hedersmann.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.