Gratis utlån av tilhengere med Freetrailer

freetrailer

Teknologiselskapet Freetrailer muliggjør gratis utlån av tilhengere gjennom en unik delingsøkonomisk forretningsmodell. Bare i Norge er tjenesten benyttet mer enn 35 000 ganger.

Nå ønsker selskapet å legge lista enda høyere, og målsetningen er klar: alle nordmenn skal ha mulighet til å bruke delingsøkonomiske tjenester.

Siden juni 2015 har Freetrailer sørget for tilhengere til gratis utlån i Norge. Totalt er 115 tilhengere tilgjengelige for lån på 20 steder rundt om i landet. Selskapet har imidlertid mye høyere ambisjoner. Innen utgangen av 2020 ønsker de nemlig å ha doblet antallet utlånssteder. Ved å gjøre transporten fra punkt A til B smidig og enkel håper Freetrailer å forenkle hverdagen til nordmenn og bidra til at delingsøkonomien fortsetter å vokse.

Allerede i januar 2016 inngikk Freetrailer et samarbeid med IKEA, selskapets største strategiske partner. I dag tilbyr alle norske IKEA-varehus gratis lån av tilhengere. Siden den gang har Freetrailer også innledet et større samarbeid med City Self-Storage. Bare i Oslo- området har City Self-Storage hele 13 anlegg som tilbyr tilhengere gjennom Freetrailer.

– Delingsøkonomien er i fremgang i hele Norden, ikke minst i Norge. Å dele i stedet for å eie er bærekraftig, både økonomisk, miljømessig og sosialt. Vi ønsker ganske enkelt å bidra til å gjøre hverdagen enklere for folk. Nordmenn er dessuten svært bevisste og raske til å plukke opp nye trender, og derfor ser vi et stort utviklingspotensial i landet. Nå satser vi stort i Norge for at flere skal få tilgang til tilhengere gjennom Freetrailer og våre strategiske partnere.

På lang sikt er målet at alle nordmenn skal ha mulighet til å bruke delingsøkonomiske tjenester, sier Allan Sønderskov Darré, Group CEO, Freetrailer Group A/S.

Fremgangen til delingsøkonomien har ført til at stadig flere har sett verdien av å dele i stedet for å eie, som Freetrailers forretningsmodell bygger på. Det er en enkel modell der sluttforbrukeren kan låne tilhenger gratis, finansiert av samarbeidspartnere.

Verdien for samarbeidspartneren ligger i eksponeringen på veiene, den gratistjenesten de tilbyr sine kunder, samt besøk av potensielle kunder som blir lokket til lokalene takket være at Freetrailers tilhengere aldri innebærer noen forpliktelse om kjøp.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.