Glimt tapte mot PSV – Videre i Conference League

glimt

Bodø/Glimt fikk besøk av det nederlandske storlaget PSV Eindhoven torsdag kveld. For Glimt handlet det om å få en viktig tredje-plass i Europa League-gruppen for å sikre videre spill i Europa Conference League.

Glimt tapte ufortjent hjemme på Aspmyra, men takket være Arsanel-seier over Zürich i London er Kjetil Knutsens menn sikret videre Europa-spill, ifølge Bodøposten.

De første 10 minuttene var jevne, så begynte Glimt å få kontroll på midtbanen og begynte å få flere sjanser. Etter 35 minutter får PSV et selvmål av en Glimt-spiller etter en corner, stillingen blir ufortjent 0-1 til PSV Eindhoven. Kampen endte 1-2 til PSV.