Lars Bremnes slipper albumet «Spelle for de gale»

hes

Lars Bremnes står bak en rekke låter som har rørt publikum over hele landet, og ble enda mer folkekjær etter sin deltagelse i Hver gang vi møtes i fjor. 31. januar slipper han tittelsporet fra sitt kommende album, «Spelle for de gale».

Låten ble skrevet etter en konsert Bremnes spilte på en psykiatrisk institusjon i voksen alder. I etterkant ble spørsmål som: «Hvem er de gale?», «Hvem er «oss» og hvem er «de»? så påtrengende at de dannet grunnlaget for en ny låt med sterk tekst. Singelen er, som resten av albumet, produsert av hans mangeåringe samarbeidspartner Georg Buljo.

Lars Bremnes debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden den gang sluppet syv album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes. Lars har vunnet to Spellemannpriser i kategorien vise og viser / viserock, samt Prøysenprisen i 2009.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.