ANNONSE: Finn den beste oppvaskmaskinen til kjøkkenet ditt

oppvaskmaskin

Tenker du på å kjøpe en ny oppvaskmaskin til kjøkkenet ditt, men er usikker på hvilken modell som er best for deg? Det er flere ting du bør vurdere før du investerer i en helt ny oppvaskmaskin. Det er for eksempel en god idé å tenke på hvor mye plass du har, hvilke rengjøringsvaner du har, hvor mange dere er i husstanden og ønsket støynivå. I denne artikkelen kommer vi med noen tips for å finne oppvaskmaskinen som passer dine behov.

Få oversikt over utvalget av oppvaskmaskiner på markedet

Det er mange forskjellige oppvaskmaskiner i butikkene, men hvilken modell passer best for deg? Før du starter jakten etter en ny oppvaskmaskin, er det lurt å få en oversikt over de beste på markedet. For eksempel kan du lese bruksanmeldelser av ulike modeller eller se på hvilke oppvaskmaskiner som er best i test. Her er en oversikt over de 70 beste oppvaskmaskinene.

Ulike modeller å velge mellom

Det finnes flere forskjellige modeller av oppvaskmaskiner å velge mellom. Her får du en oversikt over de ulike modellene.

Benkoppvaskmaskin: En benkoppvaskmaskin er egnet for en husholdning på én til to personer  og tar ca. 4-6 kuverter. Oppvaskmaskinen kan kobles direkte til kranen på vasken din eller til en permanent vannforsyning.

Integrert oppvaskmaskin: En integrert oppvaskmaskin er estetisk fint og vil matche resten av kjøkkenet ditt. Selve displayet er skjult øverst på døren og mange har installert lys som vil demonstrere om vasken pågår eller er ferdig.

Halvintegrert oppvaskmaskin: En halvintegrert oppvaskmaskin har samme kjøkkenfront opp til displayet. Dette gjør det lettere å få tilgang til displayet, samtidig som du beholder helheten til kjøkkendesignet. Men det vil bli tydeligere hvor oppvaskmaskinen er.

Standard oppvaskmaskin: En standard oppvaskmaskin er en helt vanlig oppvaskmaskin uten kjøkkenfront. Den blir ikke en sømløs del av kjøkkenet, men gjør det lettere å bytte ut når det trengs!

Støynivå

For mange er det viktig å ha en oppvaskmaskin som ikke har altfor høyt støynivå. Heldigvis finnes det mange oppvaskmaskiner der ute som er merket som stille. Den stilleste vasker på 39 desibel, mens de høylytte vasker på 56 desibel. Sistnevnte kan sammenlignes med et lavmælt klimaanlegg. En gjennomsnittlig oppvaskmaskin vil ha et støynivå på mellom 42 til 45 desibel.

Hvilken størrelse skal oppvaskmaskinen være?

Oppvaskmaskiner kommer i hovedsak tre ulike størrelser. Vanlig størrelse er på 60 cm, liten er 45 cm og en benkoppvaskmaskin er 55 cm. Størrelsen indikerer hvor mange kuverter det er plass til i maskinen. En oppvaskmaskin i vanlig størrelse har plass til ca. 12-14 kuverter. De mindre maskinene rommer bare 9-10 kuverter. Hva du bør gå etter,  avhenger av hvor mye plass du har på kjøkkenet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten