Financial Times rangerer Trustly som et av Europas raskest voksende

trustly

Financial Times har for andre år på rad rangert det svenske betalingsselskapet Trustly som et av Europas raskest voksende selskaper på sin årlige liste FT 1000. Trustly ligger i den øvre firedelen, som nummer 245 totalt, og er dermed det 11. raskest voksende FinTech-selskapet. Hvis man utelukkende ser på Sverige, havner Trustly på fjerdeplass.

Utvelgelsen til FT 1000 bygger på selskapenes omsetningsvekst, antall ansatte og fortjeneste før skatt i årene mellom 2013 og 2016. Den fullstendige rapporten «FT 1000: Europe’s Fastest Growing Companies» publiseres 30. april.

– Det er en ære å bli anerkjent som et av Europas raskest voksende selskaper, og veksten vi har opplevd, er en konsekvens av tiltrekningskraften i Trustlys tilbud. Vi ser at interessen for konto-til-konto-betalinger øker i takt med at teknologien for autentisering blir enklere og sikrere. Trustly har best bankdekning på europamarkedet, noe som gjør at e-handlere ved hjelp av Trustlys direktebankbetalinger kan nå 400 millioner konsumenter, og mange av dem foretrekker å betale direkte fra bankkontoen, sier Oscar Berglund, adm. dir. hos Trustly.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.