EVRY skal gjøre hverdagen mer effektiv for 6.500 medarbeidere i Skatteetaten

evry

EVRY har inngått en avtale med Skatteetaten om leveranse av tjenester knyttet til server- og klientdrift. Målet er å effektivisere administrasjonsoppgaver og sikre at 6.500 medarbeidere har det beste tilgjengelige digitale utstyret.

PC-er og mobiltelefoner for samtlige medarbeidere i Skatteetaten skal leveres og driftes av EVRY. Tjenestene er tilpasset Skatteetatens IT-policy og tilhørende krav til sikkerhet, kostnadseffektivitet og kontroll på klienttjenestene.

– Vi er glade og stolte over at vi nå utvider vårt samarbeid med Skatteetaten. Medarbeidere er i dag avhengig av sikre og tilgjengelige verktøy for å gjøre en god og effektiv jobb. Skatteetaten vil med tjenestene fra EVRY dra fordel av den innovasjon og modernisering som følger av de standardiserte og automatiserte tjenestene vi leverer til mer enn 150.000 digitale kunnskapsmedarbeidere i det nordiske markedet, sier konsernsjef Per Hove i EVRY.

Tjenesten bygger på EVRYs tjenestekonsept «Workspace» som er markedets ledende plattform for digitale arbeidsplasser og forvalter mer enn 1 million digitale arbeidstimer hver eneste dag.

Avtalen med Skatteetaten om denne nye tjenesten gjelder for en periode på fire år, og har en verdi på om lag NOK 260 millioner. Skatteetaten har en opsjon på forlengelse av avtalen med inntil fire år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.