MUSIKK: Kygo ute med låta «Kem Kan Eg Ringe»

sony

Den internasjonale superstjernen Kygo har sluppet sin første låt på norsk, «Kem Kan Eg Ringe feat. Store P & Lars Vaular».

I tillegg til sine med-bergensere har Kygo fått med seg den prisvinnende produsentduoen Stargate som prikken over i’en i dette norske stjernelaget. Dette er første gang Kygo gir ut en låt med norske artister. Bergenseren har tidligere jobbet med storheter som Selena Gomez, Ellie Goulding, John Legend, One Republic og Rita Ora.

– Det er veldig gøy å debutere på norsk med disse guttene, sier Kygo til Bergens Tidene og forteller videre hvorfor Store P ble involvert.

– Jeg er stor fan. Han lager geniale tekster og har en måte å synge på som er unik. Han skiller seg ut fra andre rappere, som ofte blir ensformige. Store P har sin egen greie.

– Veldig spesielt å jobbe med Kygo, det er jo en maskin jeg aldri har sett maken til. Fikk beaten via broren hans som jeg spiller fotball med, og gikk i studio og laget en skisse, forteller Store P.

– Så traff jeg Kyrre i et annet studio litt senere og arrangerte litt og fant ut av at vi burde få med Lars på låten også. Det at Stargate har vært med å lage beaten er jo og bare helt ellevilt, sier Store P.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.