Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er Norges beste hotell

thon hotels

TripAdvisor kårer de beste hotellene i Norge. I 2019 går førsteplassen til Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

– Denne plasseringen betyr utrolig mye for oss. Det er en bekreftelse på at slik vi driver hotellet tiltaler gjestene våre. Hver eneste dag finpusses det på detaljene. Det er et engasjement, en iver og en entusiasme blant de ansatte som påvirker hele atmosfæren på vårt nyoppussede hotell. En stor takk til alle ansatte på hotellet som utstråler arbeidsglede, og ikke minst våre gjester som tar seg tid til å gi tilbakemeldinger om sin opplevelse hos oss, sier hotelldirektør Katharina Hanson.

 – Det er ekstra gledelig å få Travelers’ Choice-priser fordi det er gjestene som rangerer sine favoritthoteller. Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et flott konferansehotell og alle medarbeidere har gjort en fantastisk jobb. I tillegg er det også moro at Thon Hotel Stavanger tar førsteplassen på listen over de beste servicehotellene og at Stanhope Hotel Brussels tar 5. plass på listen over de beste luksushotellene i Belgia, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.