ANNONSE: Er slankeoperasjon trygt?

Nei, Ingen operasjoner kan være helt trygge. Der sa vi det. Hver operasjon, spesielt de store, medfører visse risikoer, for tross alt snakker vi om iboende medisinske prosedyrer og i mange tilfeller endring, i det minste til en viss grad, hvordan menneskekroppen fungerer. Slankeoperasjoner gjør definitivt det siste.

Men, dette er ikke ment for å skremme deg bort – og fordi vi vet hvor farlig og usikker en operasjon kan være, vi kan og har jobbet i flere tiår for å gjøre det så trygt som menneskelig/profesjonelt mulig.

Å være bekymret er helt normalt

Det ville ikke være fornuftig å være bekymringsløs og uforsiktig. Det er naturlig å bekymre seg. Men det er også naturlig å søke svar og trygghet, og det er derfor du bør gjøre begge deler. Les artikler levert av pålitelige kilder (for eksempel helseklinikker) og snakk med fagfolkene selv (starter med fastlegen din og følg opp med konsulenter på slankeoperasjon – du finner gode her – Overvekts-operasjoner.no)

Kjenn risikoen

Gode fakta reduserer angst. Jo mer du vet, jo mindre kan din fantastiske hjerne finne på alt som kan gå galt.

Dette er noen av de vanligste farene ved slankeoperasjon:

  • Lang sikt – dumping syndrom, sure oppstøt, oppkast, osv
  • Operasjonsfarer – blødning, blodpropp, lekkasjer i mage -tarmsystemet, osv.

Ikke nøl med å be fagfolkene om mer info – du burde gjøre dette!

De vet hva som gjøres for å minimere disse risikoene

De nevnte fagpersonene kjenner også alle disse risikoene, og som vi nevnte tidligere, har dette gitt oss en veldig god mulighet til å jobbe, finne på nye løsninger, hva som helst og alt for å gjøre disse operasjonene tryggere. Derfor gjøres alt arbeidet med pasienter før operasjonene, de erfarne kirurger og all etterbehandling, av oss og hos oss. Du vil ikke bli stående alene; dette er et løfte!

Lær hvordan du kan bidra til å minimere disse risikoene

Det vi synes er best med å vite om risikoene, er ikke bare hva andre gjør for å holde deg trygg, men også måtene du kan bidra til å gjøre *deg* tryggere. Operasjon kan ofte føles som noe helt utenfor din kontroll, men det ER bestemte ting du kan gjøre. Spisevaner å plukke opp før operasjonen, øvelser, dietter før og etter, osv. Når du kontakter slankeoperasjonsklinikken, får du all informasjon og hjelp.

Finn støtte

Vi foreslår helhjertet at du når ut til både profesjonelle, men også dine egne jevnaldrende og folk som har gjennomgått slankeoperasjon eller forbereder seg på en akkurat nå. Disse samfunnene eksisterer, og de gir en fantastisk følelse av «Jeg er ikke alene om dette». Be konsulenten om å hjelpe deg med å finne andre som deg.

Avslutningsvis er vårt råd å være så godt informert som mulig, for å kjenne til risikoene og hva du skal gjøre for å minimere dem, vil hjelpe deg med å faktisk redusere dem og være best forberedt på slankeoperasjon – og det gjør også å gå ut og ta godt vare på av din psykiske helse.

Vær trygg, hold kontakten!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Ranaposten Ranaposten