El-sparkesykkel: Det nye og byvennlige transportmiddelet

segway

Uansett om du shopper, pendler eller bare ’cruiser’, er el-sparkesykkel en sikker hit. Tar ikke mye plass, enkel å navigere, toppfart på 20 km/t og sammenleggbar, så du kan ta den med i bilen eller offentlig transport.

Den stigende interessen spesielt for el-sparkesykkel merkes veldig hos Witt, som med sin Witt E-Commute avdeling distribuerer eldrevne kjøretøy til hele Norden.

– Etter å ha prøvd alle våre Ninebot by Segway modeller er KickScooteren min personlige favoritt. En enkelt lading gir deg en distanse på opptil 25 km., sier Product Manager, Thomas Jæger Molzen i Witt.

Ninebot by Segway KickScooter ES1 har en lav vekt på 11,3 kg og en sammenleggbar funksjon, som gjør den enkel å oppbevare i bilen eller ta med i offentlig transport. Store robuste dekk, støtdemping på forhjulet og ’cruise control’ gir behagelig kjøring på ujevne overflater. Scooteren har to typer bremser – en mekanisk for lett nedbremsing og en elektrisk, som sørger for sikker bremseavstand.
Belønnet med ettertraktet designpris og kåret til best i test

At KickScooteren fra Segway-Ninebot er en el-sparkesykkel i uovertruffen design og kvalitet ble bekreftet ved årets IF Design Award, hvor sparkesykkelen fikk det ettertraktede kvalitetsstempelet. Dessuten er KickScooteren også nettopp kåret til best i test av Tek.no, som konkluderer at KickScooter ES1 er som skapt for norske forhold.

Et innebygget mini-display viser aktuell hastighet og batterinivå, så du ikke går tom midt i trafikken. Et fullt ladet batteri kan kjøre en distanse på rundt 25 km på en lading. Skal du kjøre lengre distanser og heldagsturer, er det mulighet for å kjøpe et ekstra batteri, som gir deg en ekstra distanse på opptil 20 km på én lading.

El-sparkesykkelen er utstyrt med LED-lys, som sikrer at du er synlig etter mørkets frembrudd. Den gratis Segway-app’en gir deg et vell av ekstra funksjoner. KickScooteren oppfyller naturligvis alle krav til kjøring på offentlig vei.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Ranaposten.no publiserer aktuelle saker og nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.